Дата публікації:
25 вересня 2022
Кількість переглядів:
255
Поділитися:

21 вересня кафедра журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ відзначила потрійне свято – Міжнародний день миру, Всесвітній день подяки, а ще – кафедральний день першокурсника.

Захід відбувся у змішаному форматі – більша частина групи ЖТ-21, викладачі та гості зібралися в аудиторії на 11 поверсі, частина – підключилась онлайн.

Для цьогорічних першокурсників свято стало першою нагодою зустрітися особисто, побачити своїх викладачів наживо, поставити запитання вже «дорослим» студентам, а також – поспілкуватися про тонкощі професії з випускниками.

Військовий час, у якому наразі перебуває наша країна, позначився й на тематиці цьогорічного дня першокурсника. Гостями стали співробітниця пресслужби Сумського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, випускниця кафедри Олександра Сиса та начальник пресслужби оперативного тактичного угрупування «Суми» Олександр Бондаренко. Відеозвернення до першачків надіслала ще одна випускниця кафедри, а нині офіцерка служби зв’язків із громадськістю оперативного командування «Північ» Світлана Халімоненко.

Та говорили не лише про військову журналістику. Цікавилися першокурсники й особливостями навчання на факультеті, секретами успішного складання сесії, думками про викладачів, із задоволенням вислухували поради й рекомендації щодо майбутнього студентського та професійного життя.

– Бажаю вам помилятися! Адже це означає, що ви прагнете до розвитку. Але водночас бажаю вам усвідомлювати, виправляти свої помилки й більше їх не припускатися! – зазначила кураторка першого курсу Олена Бондаренко.

Дотрималися й традиції, що зародилася на кафедрі журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ: студенти-першокурсники написали листи майбутнім собі – випускникам 2026 року.

– Цьогорічний набір дуже цінний для факультету. Ми надзвичайно раді, що не дивлячись на війну, українські абітурієнти обирають наш університет, а #найкращий_факультет_галактики зробить усе, щоб вони жодного разу не пошкодували про свій вибір, – підсумувала декан факультету ІФСК СумДУ Олена Сушкова.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.