Дата публікації:
09 серпня 2022
Кількість переглядів:
760
Поділитися:

Триває вступна кампанія 2022 року. Цьогоріч факультет ІФСК СумДУ запрошує абітурієнтів на 6 спеціальностей бакалаврату (014 Середня освіта, 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 035 Філологія, 053 Психологія, 061 Журналістика, 231 Соціальна робота), а також на 4 спеціальності магістратури (035 Філологія, 052 Політологія, 053 Психологія, 061 Журналістика).

Із 29 липня до 23 серпня продовжується прийом заяв та документів на вступ від випускників шкіл і фахових коледжів. До 16 серпня приймаються заяви від абітурієнтів, які відносяться до категорії осіб, зареєстрованих на особливо небезпечних територіях. Наразі маємо заяви на всі спеціальності факультету, але найактивніше подаються заяви на спеціальності «Філологія» та «Психологія».

Усі охочі навчатися в магістратурі з 10 до 17 серпня складатимуть МТНК (магістерський тест навчальних компетентностей), а вже з 16 серпня розпочнеться прийом заяв та документів для вступу.

Наразі вступна кампанія просувається доволі активно: проводяться консультації щодо особливостей вступу, реєструються персональні кабінети вступників, подаються заяви й документи. Колектив приймальної комісії працює як очно, так і дистанційно, тобто в абітурієнтів є можливість як завітати до консультаційного центру на базі СумДУ особисто, так і звернутися за телефоном, поштою або в соціальних мережах.

Нововведенням цьогорічної вступної кампанії є обов’язкове подання мотиваційного листа від абітурієнтів. Усі мотиваційні листи проходять перевірку й оцінювання відповідно до критеріїв. Складаються рейтингові списки.

Як розповіла відповідальний секретар приймальної комісії факультету ІФСК СумДУ Олена Бондаренко, у разі конкурсної ситуації між кількома абітурієнтами з однаковою кількістю балів, саме мотиваційний лист буде вирішальним, тож варто поставитися серйозно до його написання. Має бути окремий мотиваційний лист для кожної з обраних вступником спеціальностей, чітке обґрунтування бажання навчатися саме в Сумському державному університеті, а також документи, які підтверджують надану вступником інформацію щодо його здобутків (сертифікати, дипломи, грамоти тощо).

Вступна кампанія триває, і #найкращий_факультет_галактики очікує на гідне поповнення своєї студентської родини – майбутніх вчителів, філологів, психологів, політологів, журналістів, соціальних працівників, менеджерів соціокультурної діяльності – майбутнього нашої України!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.