Дата публікації:
07 липня 2022
Кількість переглядів:
601
Поділитися:

6 липня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ. Цьогоріч дипломи отримали 50 випускників денної, заочної, дистанційної та паралельної форм навчання, із них 6 дипломів – із відзнакою.

Для кафедри цей випуск став особливим, адже зовсім мало викладачі та студенти встигли побути разом оффлайн – свої корективи внесли карантин і війна в Україні. І все ж за час навчання наші студенти і студентки встигли вирости, отримати знання, практичний досвід і стати гідним поповненням когорти журналістів і рекламістів.

Наказ про відрахування в зв’язку з випуском зачитала декан факультету ІФСК СумДУ Олена Сушкова. Дипломованим бакалаврам вона побажала не втрачати один одного, зберегти ту студентську дружбу, яка зародилася в стінах СумДУ, а також реалізувати себе в професії.

– Перемоги нам всім і перемоги вам кожному, – підкреслила Олена Сушкова.

Дипломи бакалаврів журналістам і рекламістам вручала директорка телеканалу «Відікон» Наталія Братушка:

– Не зважаючи на всі ті виклики, які ставить перед вами життя, ви маєте вірити в себе, бути впевненими у власних силах, і бути переможцями! А в тому, що Україна переможе, не маємо жодних сумнівів!, – зазначила гостя.

Захід пройшов у теплій невимушеній атмосфері – дивилися фотографії, згадували цікаві моменти зі студентського життя, обмінювалися враженнями, сміялися та плакали. І хоч ці чотири роки були непростими, присутнім було, що згадати.

Наприкінці свята студенти розіграли імпровізовану сценку, в якій приміряли на себе ролі викладачів і представили засідання кафедри таким, яким вони його бачать. Для кожного з наставників студенти знайшли приємне слово, дякували за знання, практичний досвід, мудрі поради й терпіння.

#найкращий_факультет_галактики не прощається зі своїми випускниками, а лише говорить їм «До зустрічі»! Ми раді бачити вас у магістратурі, аспірантурі, на робочих і неформальних зустрічах, завжди чекаємо вас у гості, адже ви – частина великої родини  факультету. Миру вам, великих і малих перемог, успіхів і успішності. Щасти вам!!!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.