Дата публікації:
25 червня 2022
Кількість переглядів:
234
Поділитися:

Перебуваючи в Республіці Польща, заступник директора Перекладацького навчально-методичного центру "LinguoStar", фахівчиня кафедри германської філології факультету ІФСК СумДУ Наталія Балакірєва пройшла навчання та отримала свідоцтво про закінчення курсу польської мови рівня А1 з результатом «Відмінно» у Вармінсько-Мазурському університеті в місті Ольштин.

Під час навчання Наталія неодноразово брала участь у зустрічах із викладачами, науковцями та студентами Інституту полоністики та логопедії Гуманістичного відділу. Знайомила студентів і викладачів польських університетів з історією створення та сучасним життям Сумського державного університету. Запрошувала до участі у наукових конференціях, що проводяться в СумДУ, та до співпраці з Перекладацьким навчально-методичним центром «LinguoStar».

Наталія Балакірєва планує і надалі поглиблювати знання польської мови. Факультет ІФСК СумДУ вітає свою представницю, бажає їй успіху в удосконаленні іноземної мови та встановленні тісних зв'язків із Вармінсько-Мазурським університетом!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.