Дата публікації:
10 червня 2022
Кількість переглядів:
728
Поділитися:

Факультет ІФСК СумДУ організував серію профорієнтаційних онлайн-заходів для вступників до магістратури. До участі у заходах запрошувалися  випускники-бакалаври 2021–2022 н.р., випускники минулих років (будь-яких спеціальностей і будь-яких рівнів освіти), а також всі бажаючі отримати магістерську освіту за спеціальностями факультету.

6 червня відбулась онлайн-консультація, присвячена вступові до магістратури зі спеціальності «Германські мови та літератури (переклад включно)». 7 червня консультація проводилася для всіх бажаючих навчатися в магістратурі зі спеціальності «Журналістика». 8 червня кафедра психології, політології та соціокультурних технологій організувала День відкритих дверей (он-лайн), де були представлені нові магістерські програми «Психологія» і «Політичні технології та аналітика».

Під час консультацій учасники мали змогу поспілкуватися з представниками випускових кафедр факультету, а також заступником відповідального секретаря Приймальної комісії СумДУ Інною Сипченко, ознайомитися з особливостями вступу в 2022 році, більше дізнатися про магістерські програми та поставити запитання.

Головною особливістю цьогорічної вступної кампанії є відсутність єдиного вступного іспиту з іноземної мови. В залежності від обраної спеціальності, вступники мають скласти магістерський тест навчальної компетентності та/або фаховий іспит зі спеціальності. Також обов’язковою умовою для вступу є мотиваційний лист.

Під час консультацій Інна Сипченко закликала усіх присутніх скористатися нагодою та спробувати свої сили, адже цей рік буде найлегшим для вступу.  Вона також звернула увагу на те, що до вступу запрошуються не лише випускники-бакалаври спеціальностей факультету, але й випускники інших спеціальностей, які бажають отримати магістерську освіту на факультеті ІФСК СумДУ.

Реєстрація для проходження магістерського комплексного тесту (МКТ) та магістерського тесту навчальної компетентності (МКНТ) триватиме з 27 червня до 18-00 18 липня.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.