Дата публікації:
20 травня 2022
Кількість переглядів:
295
Поділитися:

10 травня завершилася програма спільної віртуальної мобільності між факультетом ІФСК СумДУ та інститутом педагогіки та психології Казахського національного педагогічного університету імені Абая.

Під час програми студенти обох закладів вищої освіти мали змогу ознайомитися з класичними та інноваційними підходами до планування і проведення експериментів, опанувати методи експериментального дослідження, попрацювали та спілкувалися в міжуніверситетських групах. Загалом участь у програмі спільної віртуальної мобільності взяли 27 здобувачів спеціальності «Психологія» СумДУ та 21 здобувач спеціальності «Соціальні науки (Психологія)» КазНПУ імені Абая.

Одна з учасниць курсу віртуальної мобільності, студентка-першокурсниця кафедри психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ Анастасія Лущик розповідає, що була приємно здивована можливістю вже на першому курсі взяти участь у такій програмі:

– Співпраця із Казахським педагогічним університетом імені Абая виявилася дуже інформативною та корисною для обох сторін. На жаль, певний період ми мало взаємодіяли одне з одним, через обмежені технічні можливості, час та ситуацію, що склалася у нашій країні. Однак, я вважаю, що ми отримали безцінний досвід та надзвичайно потужну підтримку від наших казахських колег. 

По завершенню програми учасники отримали сертифікати. Студенти факультету ІФСК СумДУ вдячні організаторам за можливість стати учасниками цікавої та корисної програми, а також – студентам Казахського національного педагогічного університету імені Абая за позитивну комунікацію й чудову атмосферу кожного заняття.

Анастасія Кизим, студентка групи ЖТ-11

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.