Дата публікації:
20 травня 2022
Кількість переглядів:
234
Поділитися:

10 травня на базі студентського країнознавчого гуртка «Офіс подорожей» факультету ІФСК СумДУ відбулася відеозустріч із перекладачкою, лекторкою Каунаського технологічного університету (Литва), членкинею Ради Європейської асоціації мовної індустрії Індре Лелевичене.

Під час зустрічі спікерка розповіла понад 70 учасникам відеоконференції про те, яким чином створити власний бренд і як правильно подати себе на ринку праці. Організували захід викладачка кафедри германської філології Олена Назаренко та старша викладачка цієї ж кафедри Алла Красуля.

– Це був неймовірний досвід. 30-хвилинна презентація змінила моє уявлення про сферу перекладання у цілому. Я ніколи навіть не думала, що особистий бренд просто необхідний для успішного працевлаштування у цій сфері. Пані Індре із радістю розповідала нам про шляхи будування особистого бренду, урізноманітнюючи свою презентацію історіями з власного життя. Було інформативно та цікаво! – поділилася враженнями студентка 2 курсу Аліна Малюк.

– Зустріч із професіоналом такого високого рівня допомогла відволіктися від усього негативу навколо та дала наснагу плідно працювати для світлого майбутнього. Я почула для себе багато цінних порад щодо створення резюме та пошуку роботи. Лекторка досить ґрунтовно відповідала на наші запитання. Конференція справді дала багато нових знань, – зазначила студентка 2 курсу Анастасія Серишева.

У свою чергу завідувачка кафедри германської філології факультету ІФСК СумДУ Ірина Кобякова висловила щиру подяку Індре Лелевичене за приділений час та цінні поради, що є такими необхідними для розвитку викладачів та студентів, а ще зазначила, що сподівається на плідну професійну співпрацю з нашими новими партнерами та стейкхолдерами. Чекаємо в гості у мирний час!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.