Дата публікації:
02 вересня 2021
Кількість переглядів:
482
Поділитися:

Відкриття нового навчального року – традиційна посвята першокурсників у студенти – захопливе й хвилююче дійство. Перші зустрічі з викладачами та одногрупниками, перша святкова, але вже не шкільна, «лінійка», перше усвідомлення себе студентом. Факультет ІФСК СумДУ вітає в своїх лавах нову студентську когорту.

А новачків зібралося нівроку – майже півтори сотні. Зокрема на спеціальність «Журналістика» вступили 46 випускників шкіл та коледжів, спеціальність «Філологія» поповнилася 50 новими студентами, на «Психологію» зараховано 28 осіб, «Соціальну роботу» справою життя обрали 17 першокурсників, «Менеджмент соціокультурної діяльності» прийняв до своїх лав 5 нових студентів.

Першокурсників факультету ІФСК на посвяті важко не помітити – вони стоять у центрі святкової площі. Весело махають присутнім рожевими кульками, задивляються на яскравий жовтий прапор із логотипом, який вже зовсім скоро стане для них рідним. Лунають веселі розмови та дзвінкий сміх, відчувається ледь вловиме хвилювання – і не дивно, адже це перший день їхнього нового, студентського життя.

А що ж говорять самі першокурсники?

– Посвята – просто «пушка», – поділився враженнями майбутній журналіст Денис Кропива. – Дуже сподобалося те, що святкове дійство не було банальним, емоції переповнюють. Це найкращий початок вливання у студентське життя. Очікую такої ж незабутності й від самого першого року навчання.

Студентка-першокурсниця спеціальності «Психологія» Аліна Семенихіна зізналася, що саме на посвяті переконалася – не пошкодує про вступ до СумДУ:

– Дуже сподобалося! Усе було емоційно, інколи навіть мурахи по шкірі бігали. У планах на перший курс – максимально вкладатися в саморозвиток. Маю надію здобути нові знання, а також спробую щось незвичне для себе: на факультеті ІФСК СумДУ все можливо.

Перекладач-першокурсник Максим Філь також має значні плани на перший курс університетського життя:

– Посвята була на висоті: чудово та  весело. До речі, я знайшов багато нових друзів. Університетська атмосфера прекрасна, а компанія ІФСК особлива. Про плани на перший курс скажу так: гарно відучитись і закохатися.

Усією сім’єю факультету ІФСК СумДУ бажаємо першокурсникам запалу, творчого збагачення та постійного відчуття студентської незабутньої атмосфери. Нехай відкриття нового навчального року стане відкриттям нових талантів, починань та яскравих зірочок, які запалить #найкращий_факультет_галактики

Марія Рашевська, студентка групи ЖТ-01

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.