Дата публікації:
24 липня 2021
Кількість переглядів:
704
Поділитися:

Завершився прийом заяв для вступу у 2021 році на бакалаврат і магістратуру. На 5 спеціальностей факультету ІФСК СумДУ абітурієнтами подано 1032 заяви: 925 – для здобуття освітнього ступеня бакалавр (154 із першим пріоритетом), 46 – вступ на другий/третій курс бакалаврату, 59 – для здобуття освітнього ступеня магістр.

Найбільша кількість заяв від випускників шкіл надійшла на спеціальність «Журналістика» – 276, із них із першим пріоритетом – 44. Сім абітурієнтів мають максимально можливий (конкурсний)  бал  – 200. На спеціальність «Філологія» подано 253 заяви, із них 52 із першим пріоритетом. Загалом по спеціальностях ситуація така: «Психологія» – 200 заяв, «Соціальна робота» – 125, «Менеджмент соціокультурної діяльності» – 71.

Фактично на всі спеціальності факультету є абітурієнти двохсотбальники.

– Розвіятися в столицях чи стати зіркою на периферії? Кожен вирішує самостійно. Однак чи такий уже ж і периферійний наш навчальний заклад і чи кожен ЗВО, що знаходиться в Києві, є столичним? От дилема, так дилема – не позаздриш нашим абітурієнтам… Бажаємо їм успіху й відповідального ставлення до власного майбутнього, – поділилася власними відчуттями заступник відповідального секретаря факультету Антоніна Прокопенко.

Серед абітурієнтів, випускників шкіл, із першим пріоритетом найвищі бали мають: В. Ребенок (199.576, Філологія),  В. Кардашова (198.432, Психологія), А. Кальченко (196.872, Філологія), А. Кизим (196.664, Журналістика), А. Лущик (196.664, Психологія), А. Оропай (196.404, Журналістика), В. Прихожай (187.512, Менеджмент соціокультурної діяльності).

Магістратура. За цим рівнем вищої освіти #найкращий_факультет_галактики готує професіоналів за трьома освітніми програмами: «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська», «Журналістика», «Реклама і зв’язки з громадськістю». Бажання навчатися на них виявили 59 осіб. Якщо дивитися за спеціальностями, то це відповідно 31, 13, 15. Серед бажаючих здобути високий рівень освіти та професіоналізму саме на факультеті ІФСК СумДУ і кілька випускників навчальних закладів, що географічно знаходяться у столиці.

– Попереду в усіх абітурієнтів кілька безсонних ночей: магістри готуються до складання екзаменів, майбутні бакалаври очікують оприлюднення рейтингових списків. Особисто я кожному, хто йде до нас навчатися, бажаю перемогти: прагненням, духом, думкою, дією! – щиро висловилася декан факультету ІФСК СумДУ Олена Сушкова.

Нагадуємо вступникам на перший курс бакалаврату!

Організаційні збори абітурієнтів відбудуться 28 липня о 12.00 в актовій залі СумДУ (вул. Р.-Корсакова, 2, Головний корпус).

Оприлюднення рейтингових списків на перший курс має відбутися не пізніше 28 липня. Подати оригінали можна буде до 18:00 2 серпня (необхідно або привезти документи, або надіслати поштою (з обов’язковим описом вкладень) чи електронною поштою з накладанням на сканкопії ЕЦП вступника).

Вступникам на другий/третій курс бакалаврату!

27 липня відбудуться вступні іспити на навчання за освітнім ступенем «бакалавр»» на 2-й 3-й курс за спеціальностями «Філологія», «Журналістика», «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Психологія» та «Соціальна робота». Початок о 10.00. Місце проведення Центральний корпус.

Акцентуємо увагу магістрів!

27 липня відбудуться фахові вступні випробування за освітніми програмами «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська», «Журналістика», «Реклама і зв’язки з громадськістю». Початок о 10.00. Місце проведення Центральний корпус.

Повідомляємо!

Триває прийом документів на навчання для здобуття ступеня доктора філософії за очною (денною та вечірньою) та заочною формами за спеціальностями «Філологія», «Філософія», «Журналістика».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.