Дата публікації:
11 липня 2021
Кількість переглядів:
651
Поділитися:

На факультеті ІФСК СумДУ відбувся випуск бакалаврів 2021 року. Завершення навчання – особлива подія в житті кожного з них: радісна й сумна одночасно. Чотири роки студентського життя промайнули, але за цей час вчорашні студенти виросли, стали особистостями й справжніми професіоналами своєї справи.

Теплі слова та привітання звучать на адресу випускників із вуст викладачів. Їх переповнює гордість і радість, а ще – зовсім не хочеться прощатися:

– Цьогорічний випуск бакалаврів радує безліччю яскравих особистостей, – поділилася враженнями заступник декана з виховної роботи Анна Зінченко. –  Їхній потяг до нової «висоти» вражає та надихає! Переконана – коли ми знову зустрінемося, я з гордістю подивлюся на тих, хто перевершить своїх учителів. Пишаюся ними, бо вони того варті!

Дипломи бакалаврів у 2021 році отримали 127 випускників факультету ІФСК, 16 із них – дипломи з відзнакою.

Випускниця кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Даяна Тарасюк зізнається – дуже складно усвідомити, що навчання залишилося позаду:

– Це не лише опанування професії, але й активний особистісний розвиток. І можливостей для цього тут безліч... Звісно, іноді навчання було складним, особливо якщо поєднувати його з іншими видами активності, наприклад, громадською діяльністю. Та коли вже маєш диплом, хочеться знову й знову прожити ті моменти. Сумуватиму за викладачами. Загалом, пишаюся тим, що навчалася в одному з найкращих ЗВО країни.

Для випускниці кафедри германської філології Марії Руденко чотири роки промайнули, як одна мить. Але дівчина не засмучується, адже збирається продовжувати навчання в магістратурі.

– Університет – це маленьке життя, неймовірні емоції та враження, що залишаться зі мною, – говорить Марія. – Вдячна своїй кафедрі, яка допомогла реалізувати велику мрію – отримати стипендію на навчання в європейському ЗВО. Я отримала досвід, який неможливо порівняти ні з чим. Чотири роки – пригода, що стала важливим кроком для мого майбутнього. Хочу подякувати кожному викладачеві за плідну працю.

Для випускниці кафедри журналістики та філології Діани Писанки звичніше брати коментарі, ніж давати. Дівчина говорить, що саме тут, на факультеті ІФСК СумДУ, вона зрозуміла, що таке справжня журналістика.

– На першому курсі була впевнена, що чотири роки це надзвичайно багато, – розповідає Діана. – А зараз, захистивши бакалаврську роботу й отримавши диплом, відчуваю, що цих років наче і зовсім не було. Озираючись назад, прекрасно розумію, що курсові роботи не були пеклом, а домашні завдання – не такими важкими. Вдячна університету за можливість познайомитися з найкращими людьми, а кафедрі – за змогу співпрацювати з ними щодня. «У стінах університету студенти посміхаються, бо так воно зараз: викладачі позитивом заряджають та сумувати не дають», – колись написала я в одному зі своїх матеріалів. І зараз у цьому абсолютно впевнена. Викладачі на кафедрі журналістики та філології – ті люди, які знають, коли потрібно підштовхнути, а коли піти назустріч, вони мотивують та допомагають. Це ті люди, яким я буду вдячна завжди.

– Отримання дипломів бакалавра ще одне документальне визнання ваших досягнень. Головне, щоб це визначило вашу професійну долю і стало значимим етапом життя. Успіхів вам і успішності, – констатувала декан факультету ІФСК Олена Сушкова.

#Найкращий_факультет_галактики пишається своїми випускниками! Дякуємо, що ви були з нами ці чотири роки, бажаємо кар’єрного росту й реалізації в професії, віримо у ваше яскраве майбутнє!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.