Дата публікації:
26 грудня 2020
Кількість переглядів:
491
Поділитися:

Студенти та викладачі кафедри психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ провели традиційні передноворічні Вечорниці.

Захід відбувся 18 грудня в рамках навчального процесу студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності». Тематикою цьогорічних Вечорниць стали «Особливості святкування Різдва в різних країнах».

Як зазначає кураторка заходу, викладачка кафедри ППСТ СумДУ Тетяна Повалій, у цьому році Вечорниці були екстремальні, тому організація проходила складніше. Через карантинні обмеження акцент робився на використання медійних платформ.

–  Студенти мене дуже порадували рівнем підготовки, активно та відповідально поставилися до організації заходу, самостійно підготували і сценарну, і технічну основи.

Одна зі студенток-організаторів Маргарита Кісіль розповіла, що спочатку формат Вечорниць планувався дещо іншим, але потім вирішили зробити онлайн-подорож різдвяними країнами світу.

Учасники Вечорниць представляли оригінальні відео, розповідали цікавинки про культурні особливості й традиції різних країн, а між презентаціями відеоробіт, змагалися за додаткові бали в конкурсах: «Вгадай кадр із фільму», «Новорічна казка», «Знайди смайлик». Останнє завдання мало назву «Вгадай мелодію» –учасникам пропонували прослухати частинки пісень, а потім написати виконавця та назву прослуханого фрагменту.

Переможцем усіх конкурсів стала група ПЛ-91, яка набрала 16 балів. Друге місце посіла група СР-91 із кількістю балів – 11.

Захід вийшов цікавим та неординарним, подарував усім присутнім позитивні враження й теплі спогади. Тим не менш, організатори сподіваються, що наступного року Вечорниці повернуться до традиційного формату. 

– Найбільші складності були саме з інтернетом, – розповідає студентка-організаторка Сніжана Стократна. – Сподіваюся вже наступного разу ми зможемо зустрітися особисто, побачити посмішки, тому що це, звісно, приємніше.

 Завершився захід привітаннями учасників із прийдешніми святами та побажаннями одне одному гарного завершення року. #найкращий_факультет_галактики приєднується до привітань і бажає всім яскравих подій та нових вражень не тільки в режимі онлайн.

Анастасія Смирнова, студентка групи ЖТ-01

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.