Дата публікації:
11 листопада 2020
Кількість переглядів:
629
Поділитися:

Команда студентів факультету ІФСК СумДУ відсвяткувала День працівників культури перемогою в онлайн-вікторині, присвяченій сучасному шоу-бізнесу.

Учасниками заходу, що проводився в форматі ZOOM-конференції, стали студенти Сумського державного університету, Прикарпатського національного (Івано-Франківськ) та Західноукраїнського національного (Тернопіль) університетів.

Команда факультету ІФСК складалася з 23 студентів різних курсів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності». У запеклій боротьбі наші учасники продемонстрували широкі знання в галузі сучасного українського шоу-бізнесу та швидкість реакції, що було особливо важливо в онлайн-форматі вікторини.

Секретами підготовки й участі в грі поділилася капітан команди Альона Павленко:

– Готувалися наполегливо. Довго обирали назву – «Зумери», знайомилися з творчістю представників українського шоу-бізнесу, розподіляли обов’язки в команді. Думали, що буде просто, головне – взяти участь у цікавому заході. Але, як тільки розпочалася вікторина, з’явилося дуже сильне бажання перемогти. Такі заходи надзвичайно важливі у студентському житті, вони згуртовують і формують командний дух.

Паралельно з онлайн-вікториною в мережі Інстаграм відбувалося голосування за відеоролики учасників батл-шоу, котрі демонстрували свої таланти. Перемогу здобула Олена Осадча – також студентка #найкращого_факультету_галактики

Із подвійною перемогою сумську команду привітала завідувачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Ніна Світайло:

– Дуже хвилювалася за своїх студентів і радію їхній перемозі. Але всі, без винятку, учасники – молодці. Гра подарувала незабутні емоції. Дякую організаторам за проведену колосальну роботу.

Важливість проведення подібних заходів відзначив завідувач кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю Прикарпатського національного університету Василь Шикеринець:

– Захід продемонстрував, що наша спеціальність жива, ми молоді й креативні. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю трьох університетів у підготовці майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності.

#найкращий_факультет_галактики вітає команду переможців та бажає подальшого професійного розвитку, значних навчальних й особистісних досягнень.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.