Дата публікації:
06 листопада 2020
Кількість переглядів:
1422
Поділитися:

Студентки факультету ІФСК СумДУ Даяна Тарасюк і Софія Малус (спеціальність «Психологія») здобули дві перемоги в номінаціях конкурсу «Кращий студент СумДУ».

Студентка 4 курсу Даяна Тарасюк стала переможницею в  номінації «Профспілковий діяч». Дівчина з перших курсів активно займається профспілковою та громадською діяльністю. Із 2019 року бере участь в організації та проведенні регіонального етапу програми професійного та особистісного розвитку молоді «Державотворець». У минулому році стала головою організаційно-масової комісії профспілкової організації студентів СумДУ, а цьогоріч – в.о. голови профбюро факультету ІФСК.

– Участь у конкурсі стала подвійною несподіванкою. Спочатку повідомили, що мою кандидатуру висунуто на голосування в номінації «Громадський діяч». Наступного дня дізналася, що потрапила до номінації «Профспілковий діяч». Було цікаво, чи виграю, адже в нашому університеті багато активних і цілеспрямованих студентів, – розповідає Даяна. – Коли повідомили про перемогу, я дуже зраділа. Тепер хочеться ще більше часу приділяти розвитку профбюро та профспілки. У нас чудова команда, без якої не було б цієї перемоги.

Переможницею у номінації «Громадський діяч» стала студентка  3 курсу, студентський проректор з культурно-масової діяльності Софія Малус. Окрім розвитку студентського самоврядування СумДУ, дівчина бере активну участь у різноманітних молодіжних ініціативах, націлених на розвиток місцевої громади, серед яких ініціатива Центру Дозвілля Молоді, проєкт Всеукраїнського фонду «Від серця до серця». Крім того, Софія – координаторка Всеукраїнської акції на підтримку легалізації медичного канабісу «Марш Свободи – 2020» у Сумах.

– Участь у конкурсі вирішила взяти спонтанно. Я не готувалася заздалегідь, просто захотіла перевірити свої сили. Але, чесно кажучи, не очікувала виграти. Перемога – ще більша мотивація рухатися вперед та нести прогресивні зміни разом із активною молоддю, – розповідає Софія.

Своїми враженнями від результатів конкурсу поділилася заступник декана з виховної роботи факультету ІФСК Анна Зінченко:

– Неймовірно приємно, що такі талановиті представники молоді навчаються на нашому факультеті й дають можливість гідно презентувати його на міському рівні. Варто зазначити, що обидві студентки отримали одностайну підтримку комісії під час голосування, що не може не радувати. Хочеться подякувати дівчатам та побажати більших висот на обраних шляхах.

Конкурс на звання «Кращого студента» існує не лише для винагороди активних студентів, а й для того, щоб формувати та підтримувати цінності сучасної молоді. Дівчата здобули перемогу на рівні університету. Попереду регіональний та всеукраїнський етапи конкурсу.

#найкращий_факультет_галактики вітає своїх кращих студенток із перемогою та бажає зберігати таку ж активність й енергійність у подальшому особистісному й професійному розвитку.

 Карина Панікар, студентка групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.