Дата публікації:
12 жовтня 2020
Кількість переглядів:
496
Поділитися:

Представники факультету ІФСК СумДУ провели англомовний семінар «Зміна акцентів безпеки у сучасному світі». Захід відбувся 7 жовтня на базі Конгрес-Центру СумДУ.

Ініціатором проведення семінару виступив Центр досліджень регіональної безпеки, у співпраці з кафедрою психології, політології та соціокультурних технологій СумДУ, Інститутом історії, права та міжнародних відносин СумДПУ імені А. С. Макаренка та Національною академією наук України.

Разом із американським військовим експертом Кеном Рейкерсом та професором НАНУ Олександром Потєхіним студенти обговорили вплив пандемії на соціальну та економічну безпеку, вибори в США, роль НАТО в сучасному кризовому світі та відносини Україна-США.

Модератор семінару кандидат політичних наук Микола Назаров зазначив:  

- Сьогодні у світі відбуваються потужні трансформації, викликані політичними, економічними та епідеміологічними причинами. Ці зміни впливають як на все людство, так і на окремі держави.

У ході обговоренням студенти презентували власне бачення актуальних світових процесів та дискутували зі спікерами заходу.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.