Дата публікації:
12 вересня 2020
Кількість переглядів:
1122
Поділитися:

Завершилася вступна кампанія. Шанобливу родину факультету ІФСК СумДУ, яка найкраща в галактиці, поповнило майже 170 талановитих, творчих, активних і щирих у своїй яскравості студентів. Пройшовши всі горнила вступної кампанії, ВОНИ, визначаючи професію і майбутнє, ОБРАЛИ ІФСК. Вітаємо!

Своєрідна, і від цього незвична та важка, вступна кампанія 2020 року на факультеті ІФСК СумДУ пройшла злагоджено, організовано та професійно. Жодної скарги від абітурієнтів чи їхніх батьків, жодного невирішеного питання, жодної нерозв’язаної проблеми. Як підсумок, на всі освітні програми факультету вступило студентів значно більше, ніж минулого року. Приємно, що за нашими спеціальностями майбутнє.

– Дякую всім студентам, хто обрав #найкращий_факультет_галактики! Дякую всім батькам, хто довірив нам майбутнє своїх дітей! Сердечно вітаю кожного й, не дивлячись на відстані, обіймаю! – радісно й урочисто наголосила декан факультету Олена Сушкова.

Якщо ж говорити мовою цифр, то перш за все потрібно акцентувати увагу на тому, що цьогорічна кількість першокурсників бакалаврату зросла на 12 %. Майже 60 % бакалаврів-першокурсників навчатимуться на контрактній формі навчання. На першому курсі магістратури таких 42 відсотки. Важливо також зауважити, що на спеціальності «Психологія» повністю виконано ліцензійний обсяг. А це вдалося одиницям навіть у всеукраїнському масштабі.

Шановні студенти, хто поповнив цьогоріч родину факультету ІФСК СумДУ! Ми радо всіх вас вітаємо! Віримо у вашу світлу зору й упевнені – вона зійде!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.