Дата публікації:
23 березня 2020
Кількість переглядів:
459
Поділитися:

Студентки кафедри германської філології факультету ІФСК СумДУ стали учасницями XVII Східної Зимової Школи, що почала свою роботу 28 лютого на базі Варшавського університету.

Два тижні школи магістрантки спеціальності «Філологія» Маргарита Турчина та Юлія Лазуткіна прожили на батьківщині Шопена та Сенкевича – країні з яскравим фольклором і давньою історією. Будні починалися цікавими лекціями викладачів з європейських університетів. Потім наставала черга інформаційно насичених семінарів, на яких представниці #найкращого_факультету_галактики презентували власні доповіді.

Інтенсивні заняття організатори доповнили яскравими екскурсіями. Слухачі Школи відвідали бібліотеку Варшавського університету, Головний архів давніх актів у Варшаві, музеї Варшавського повстання, Фредеріка Шопена, Війська польського, Варшавської битви в Оссуві, Національний музей. Побачили дівчата й Королівський замок у серці старого міста, палац у Вілянуві, пройшлися алеями розкішного парку Королівські Лазенки.

По закінченню Школи учасники отримали дипломи від директора Центру Східноєвропейських досліджень Варшавського університету Яна Маліцького. Студентки факультету ІФСК СумДУ висловлюють подяку організаторам Школи та діляться порадами, де слід побувати, щоб краще познайомитися з ясновельможною пані Варшавою.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.