Дата публікації:
21 березня 2020
Кількість переглядів:
433
Поділитися:

Кафедра германської філології факультету ІФСК СумДУ провела Х Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію «Перекладацькі інновації». Захід відбувся 20-21 березня, заочно.

Теоретичні питання мовознавства, перекладу та літературознавства (цілі, завдання, методологічні засади та базові концепції) розглянуті у доповідях провідних науковців: професорів, докторів та кандидатів філологічних наук, а також аспірантів та студентів.

Матеріали конференції включають доробки 96 учасників, серед яких представники 6 вищих навчальних закладів Сум, Києва, Луцька, Запоріжжя, Батумі (Грузія), а також учнів Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 та Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей.

У доповідях учасників конференції зверталася увага на непересічні проблеми перекладознавства, сучасного мовознавства та літературознавства. Робота конференції розподілилася на чотири секції: «Мовна картина світу та міжкультурна комунікація», «Дискурсивна лінгвістика: лінгвістичні особливості», «Актуальні питання прикладної та когнітивної лінгвістики», «Перекладацькі студії: традиційні та інноваційні підходи та методики».

Кафедра германської філології факультету ІФСК СумДУ вітає учасників Х Всеукраїнської студентської наукової конференції, та запрошує всіх бажаючих до участі наступного року.

Матеріали конференції

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.