Дата публікації:
15 березня 2020
Кількість переглядів:
384
Поділитися:

Студенти факультету ІФСК СумДУ взяли участь у тренінг-грі присвяченій конфліктним та кризовим ситуаціям у політичній комунікації. Захід відбувся 11 березня на базі Сумського державного університету.

Організаторами тренінг-гри виступила кафедра психології, політології та соціокультурних технологій у співпраці з Центром досліджень регіональної безпеки, за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

До заходу долучилися студенти спеціальностей «Психологія», «Менеджмент соціокультурної діяльності» та «Журналістика».

Із учасниками заходу працював сертифікований тренер із комунікацій, засновник Crisis Semiotic Studios Андрій Загородський. Під час тренінгу студенти дізналися більше про сучасну політичну комунікацію, психологічний компонент у політичному конфлікті, принципову відмінність конфлікту від кризи. На сучасних прикладах тренер показав як працювати в умовах криз та конфліктів, як себе поводити під час співбесід та переговорів, що треба та чого не треба робити під час конфлікту.

У ході тренінг-гри студенти пропрацювали ситуацію політичної кризи – відсутність лідера партії напередодні подачі документів до ЦВК. Шість команд представляли інтереси різних акторів та комунікували всередині групи та між собою, вирішуючи кризу.

Долучаючись до подібних заходів, студенти факультету ІФСК СумДУ мають змогу навчитися орієнтуватися у сучасних політичних і соціальних процесах, а також підвищити свої професійні навички. 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.