Дата публікації:
11 березня 2020
Кількість переглядів:
373
Поділитися:

Ганну Євгенівну УЛУНОВУ, доцента кафедри психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ, з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора психологічних наук зі спеціальності 19.00.07 – педагогічна та вікова психологія.

Дисертація на тему: «Психологія розвитку культури професійного спілкування державних службовців у системі безперервної освіти» захищена 10 березня на засіданні спеціалізованої вченої ради у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова, м. Київ.

Робота спрямована на теоретичне обґрунтування та емпіричне дослідження змісту та функціонально-структурних особливостей культури професійного спілкування державних службовців, концептуалізацію принципів, психологічних умов і механізмів її розвитку в системі безперервної освіти; розробку та апробацію технології розвитку культури професійного спілкування в системі безперервної освіти державних службовців.

Факультет ІФСК СумДУ бажає Ганні Улуновій нових наукових досягнень та подальшого професійного розвитку.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.