Дата публікації:
27 лютого 2020
Кількість переглядів:
844
Поділитися:

Студенти  #найкращого_факультету_галактики завоювали кілька перемог у всеукраїнських вокальних конкурсах «Чарівний камертон» та «ТріумфFest». Заходи пройшли 22-23 лютого 2020 року в м. Дніпро.

Всеукраїнський конкурс професійного музичного мистецтва «Чарівний камертон» проводиться вже кілька років. Учасниками заходу є музиканти-професіонали та учні музичних закладів. Цього року свої вокальні таланти на всеукраїнському рівні продемонстрували й наші студенти.

Студентський хор сучасної пісні СумДУ, до складу якого ввійшли представники факультету ІФСК Михайло Варфоломєєв, Валентина Немеш, Анастасія Юркова та Анна Науменко, отримав звання лауреату І ступеня, виконавши пісні «В чистім полі» Марії Яремчук та «Rise like a phoenix» Кончіти Вурст.

– Це моя друга участь у конкурсі, – ділиться враженнями Михайло Варфоломєєв. – Перша – навесні минулого року в Києві. Звичайно, це були незабутні вихідні: емоції переповнювали як на сцені, так і за лаштунками. Всі доклали максимум зусиль і старань, що й увінчалося перемогою усього колективу. Я безмежно радий за наші успіхи та дуже вдячний керівнику Ользі Бондаренко за її працю та великий досвід.

На конкурсі «Чарівний камертон» Михайло Варфоломєєв також отримав звання лауреату І ступеня в складі дуету разом із Михайлом Мельником (ННІ права). Успіх хлопцям принесли пісні «Загублені слова» Павла Табакова та «Небеса» Валерія Меладзе.

Та однією перемогою дует не обмежився. На міжнародному фестивалі-конкурсі «ТріумфFest», який відбувся 23 лютого у Дніпрі, хлопці також стали лауреатами І ступеня.

Факультет ІФСК вітає своїх талановитих студентів із перемогами та бажає подальшого розвитку та підкорення нових висот.

Карина Чорнобук, студентка групи ЖТ-82

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.