TPL_SUMDU_NEWS_INFO_DATE_TITLE
02 липня 2019
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_HITS_TITLE
822
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_SOCIAL_LINKS_TITLE

Старший викладач кафедри іноземних мов факультету ІФСК СумДУ, кандидат філологічних наук Ніна Мальована пройшла підвищення кваліфікації в центрі освіти для дорослих VHS DVV International в місті Фрідріхсгафен (земля Баден-Вюртемберг, Німеччина).

Викладачі центру освіти для дорослих VHS DVV International, а також лектори університетів Zeppelin Universität та Konstanz Universität упродовж місяця проводили семінари та тренінги з методики викладання іноземних мов і сучасних технологій, які використовуються у навчанні. Напрями семінарів і тренінгів включали теми, присвячені сучасним тенденціям розвитку освіти та суспільства: Globalization (Ulrike Müller von Kralik), Cross-Cultural Difference, Challenges and Choices in an insecure world (Anne Kuypers, Andrea Veit), Challenges to National Security, The Challenge of Moral Leadership, Personal Security: Challenges and Choices, Economic Security: The Challenges of Poverty, Millennials’ Attitudes Toward IT Consumerization in the Workplace (Dante Ackermann, Kim Beck), Education : Scale or Fail, Speech Emotion Recognition, Never Ending Learning, Toward Sustainable Access; the Future Communication та інші.

Під час тренінгу Ніна Мальована у місті Фрідріхсгафен брала участь у заходах «День ЄС у Німеччині», «Ми за ЄС», а також мала змогу відвідати університети Цюріху: ETH Zürich та Zürich Universität, ознайомитися з системою європейського навчання, річними звітами університетів, програмами вступу до магістратури та аспірантури. Доступ до ресурсів архіву центру освіти для дорослих VHS DVV International та бібліотеки Zeppelin Universität, Zürich Universität допомогли в підборі фактичного матеріалу для подальшої роботи над власним науковим дослідженням «Трансформація мовної реальності в умовах культурної глобалізації».

Дієве підвищення кваліфікації викладачами на факультеті ІФСК СумДУ вже давно стало нормою.

Світлана Міхно,

викладач кафедри іноземних мов СумДУ

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.