Дата публікації:
22 лютого 2020
Кількість переглядів:
774
Поділитися:

Спартакіада «Здоров’я» серед викладачів співробітників та аспірантів СумДУ розпочалася змаганнями з інтелектуальних видів спорту – шахів та шашок. До участі в боротьбі за першість долучилися й представники факультету ІФСК СумДУ.

Відкриття спартакіади та змагання з шахів відбулися 19 лютого у спорткомплексі СумДУ. До складу команди ІФСК увійшли декан факультету Олена Сушкова, викладач кафедри іноземних мов Сергій Початко та викладач кафедри журналістики та філології Ярослав Яненко.

У результаті запеклої боротьби команда #найкращого_факультету_галактики посіла 2 місце.

– Мені дуже сподобалися змагання, – ділиться враженнями Олена Сушкова, – команда в нас дуже класна. Ще в школі я відвідувала гурток із шахів, але вже більше 20 років не грала. Тому із задоволенням взяла участь. Інколи було складно, але цікаво.

20 лютого відбулися змагання із шашок. Вибороли 5 місце та представили ІФСК керівник Центру досліджень регіональної безпеки СумДУ Микола Назаров та провідний фахівець деканату ІФСК Наталія Мартиненко.

– Уже не перший рік беру участь у змаганнях із шашок, – розповідає Наталія Мартиненко. – Перед грою відчуваєш хвилювання, під час гри – напруженість, адже треба прораховувати кожний крок, як свій, так і суперника. Але у фіналі, після завершення змагання, тебе переповнюють незабутні емоції – ти щасливий, емоційно заряджений і задоволений. Чудова гра, сильні гравці, дружня атмосфера.

Чекаємо наступних змагань і віримо у перемогу викладачів #найкращого_факультету_галактики!

Карина Панікар, студентка групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.