TPL_SUMDU_NEWS_INFO_DATE_TITLE
27 грудня 2019
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_HITS_TITLE
824
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_SOCIAL_LINKS_TITLE

Викладачі факультету ІФСК СумДУ здобули призові місця у трьох номінаціях конкурсу «Педагогічні інновації СумДУ - 2019». Усі проєкти, що брали участь у змаганні, реалізовані в освітній діяльності університету.

 Конкурс проводиться щороку з метою стимулювання педагогічних, науково-педагогічних та інших працівників університету до створення нових та поширення сучасних форм і методів навчання для забезпечення високого рівня якості освіти.

Проєкти, подані до розгляду конкурсній комісії, претендували на перемогу в шести номінаціях: «Контактне навчання», «Самостійна робота студентів», «Практико-орієнтована підготовка студентів», «Профорієнтаційна робота», «Освіта впродовж життя, післядипломна освіта та підвищення кваліфікації».

Перше місце в номінації «Практико-орієнтована підготовка студентів» посіли викладачки кафедри германської філології Ірина Ущаповська, Діана Мовчан та Галина Чуланова з проєктом «Методи мовного занурення».

У номінації  «Контактне навчання» друге місце посіли Марина Набок, Наталія Німенко та Аліна Чернякова із кафедри мовної підготовки іноземних громадян. Вони представили проєкт «Інноваційні технології етно-краєзнавчих студій у процесі мовної підготовки іноземних студентів».

Проєкт викладачів кафедри іноземних мов Галини Литвиненко та Світлани Золотової «Впровадження позааудиторних заходів іноземною мовою за участі аспірантів та викладачів як складова післядипломної освіти» отримав бронзу в номінації «Освіта впродовж життя, післядипломна освіта та підвищення кваліфікації». 

Перемоги викладачів-інноваторів свідчать про глибинність та сучасність навчального процесу на факультеті ІФСК СумДУ.

Карина Панікар, студентка групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.