TPL_SUMDU_NEWS_INFO_DATE_TITLE
22 грудня 2019
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_HITS_TITLE
921
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_SOCIAL_LINKS_TITLE

Традиційний Молодіжний фестиваль реклами «Восьма барва», організатором якого виступає кафедра журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, визначив переможців. Церемонія нагородження відбулася 19 грудня.

Цього року журі конкурсу оцінювало близько 30 робіт, присвячених корпоративним візуальним комунікаціям СумДУ та стартапам у галузі мас-медіа.

Із привітальним словом на церемонії нагородження до учасників фестивалю «Восьма барва-2019» звернулася декан факультету ІФСК Олена Сушкова:

– Було нелегко визначати переможців: щороку роботи змінюються, стають більш креативними, талановитими. І цього року були деякі суперечки з приводу оцінювання. Але, думаю, кожен отримав те, на що сподівався.

У номінації «Медіа-стартап» кращими визнані проєкти YouTube-каналів студентів факультету ІФСК: «PRO ПРАВА» Валентини Немеш (ЖТ-62рк) та Каріни Хачатар’ян (ЖТ-61), а також «Життя студентів та викладачів», підготовлений Олегом Вороненком та Анастасією Радченко (ЖТ-62рк).

Переможців фестивалю нагороджено дипломами та книжками, серед яких – альманах літературних перекладів найвідоміших світових рок-шедеврів «Бог дав рок-н-ролл тобі» Андрія Куликова та Олега Пастухова.

Окремим подарунком для дипломантів номінації «Медіа-стартап» стала можливість втілити проєкти у життя під керівництвом «менторів» – досвідчених медіа-фахівців.

#Найкращий_факультет_галактики щороку проводить конкурси для творчої та ініціативної молоді. Участь у таких заходах – гарна можливість проявити себе та отримати новий досвід.

Діана Писанка, студентка групи ЖТ-71

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.