Дата публікації:
02 липня 2019
Кількість переглядів:
1146
Поділитися:

Учні десятих класів Сумських шкіл № 6, № 10 та № 25 разом із учителями гостювали на факультеті ІФСК СумДУ. У перший тиждень червня кафедри германської філології, журналістики та філології влаштували для них низку пізнавальних та навчальних заходів.

Учням представили кілька ознайомчих відео, провели екскурсії, дали можливість відчути себе студентами.

Так, викладачі кафедри германської філології Олена Назаренко та Лариса Гарцунова розповідали про мовні курси, дисципліни за вибором, паралельне навчання на кількох спеціальностях чи навіть у кількох країнах за програмами обміну, а також познайомили з матеріальною базою кафедри.  Студентки-перекладачки Валерія Галеженко, Альона Коваленко та Марія Клименко підготували цікаві англомовні вікторини й конкурси для гостей, а також розповіли про особистий досвід навчання, подорожей, перших робіт за фахом та наукову діяльність.

Майбутні мас-медійники оглянули технічні можливості кафедри журналістики та філології: комп’ютерні класи, радіо- і телестудії, редакцію газети «Резонас», інші локації; спробували себе у ролі ведучих телевізійних новин. За допомогою досвідченого фахівця, викладача Раїси Стоян школярі тренувалися начитувати тексти, поводитися перед камерою, працювати операторами.

Десятикласники жваво брали участь в обговореннях, активно долучалися до всіх запропонованих завдань і вправ, щиро й неприховано висловлювали своє захоплення побаченим і почутим.

Співпраця факультету ІФСК СумДУ зі школами Сум та області триває й надалі. Протягом червня чекаємо на гостину ще близько 130 майбутніх студентів.

Інна Сипченко,

відповідальний секретар приймальної комісії.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.