Дата публікації:
03 листопада 2020
Кількість переглядів:
276
Поділитися:

Науковці, які працюють над реалізацією проєкту «Спеціалізована система медичного інформування та безпека особистості в умовах пандемій, криз, інших суспільних потрясінь: формування ефективної соціокомунікаційної моделі», поділилися з академічною спільнотою першими результатами.

Так, керівник проєкту, доктор наук із соціальних комунікацій Володимир Садівничий узяв участь у роботі конференції «Традиційні та нові медіа перед викликами сучасного суспільства». 22–23 жовтня конференція працювала на базі факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Тема доповіді – «Стан національного спеціалізованого медичного інформаційного простору в період пандемії: науково-методичні підходи до вивчення». У ній розкриті головні аспекти розроблення науково-методичних підходів до вивчення стану спеціалізованого медичного інформаційного простору в період пандемії та постпандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Виконавиця проєкту, кандидатка філологічних наук Галина Чуланова взяла участь у роботі 11-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Eurasian scientific congress», що 1–3 листопада пройшла у Барселоні (Іспанія). Тема її доповіді – «Прагматика синтаксису в рекомендаціях ВООЗ для громадян щодо коронавірусу (2019-NCOV)». Дослідження спрямоване на розгляд особливостей надання оперативної інформації про поширення коронавірусної інфекції та рекомендацій для громадян, підприємств і роботодавців відносно реагування на COVID-19. Аналізувалися специфіка використання синтаксичних конструкцій в рекомендаціях ВООЗ щодо коронавірусу. Особлива увага фокусується на встановленні прагматичного потенціалу синтаксичних конструкцій і його реалізація в рекомендаціях ВООЗ.

Реалізація проєкту триває…

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.