Дата публікації:
18 вересня 2019
Кількість переглядів:
548
Поділитися:

До команди організаторів цьогорічного Українського тижня моди (Ukrainian Fashion Week), що впродовж п’яти днів проходив у «Мистецькому арсеналі», долучилася студентка факультету ІФСК СумДУ спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Юлія Салай.

Упродовж 5 днів глядачі могли взяти участь у різноманітних культурно-мистецьких акціях, прослухати безліч лекцій, відвідати майстер-класи від провідних менеджерів світової індустрії мод тощо. Перлиною ж заходу стали 45 модних показів від українських дизайнерів, котрі представили свої стильні луки сезону весна–літо 2020.

Ukrainian Fashion Week (UFW) 2019 став для Юлії четвертим, на якому вона працювала як волонтерка. Студентка зізнається, що цього року потрапила на модний тиждень завдяки постійному контакту з минулорічним куратором волонтерів, запитавши його про можливість участі в UFW ще задовго до самої події.

Під час модного українського сезону, дівчина виконувала різні функції:

– Перші 2 дні на мене поклали відповідальність за інформування гостей щодо розкладу дня, часу та місця проведення показів. Останні дні я працювала на локації media space. Потрібно було слідкувати, щоб зону для медіа не займали інші гості, – розповіла нам Юлія Салай після повернення зі столиці.

А також поділилася, що участь допомогла зав’язати корисні контакти з журналістами та фотографами, спілкуючись із ними поза межами заходу.

Досвід минулих років дозволив Юлії почуватися більш комфортно, адже команда вже згуртована й усі одне одного знають.

– Волонтерів, які постійно відвідують сезони, обов’язково запам’ятовують та приділяють їм більше уваги. Довіра стає більшою, але ж і відповідальність зростає, – зазначила студентка.

Завдяки наполегливості, працьовитості, відкритості, любові до своєї справи ще за студентських років можна закріпитися на престижному місці майбутньої роботи, або ж отримувати задоволення від участі в цікавих, масштабних заходах. Студенти факультету ІФСК СумДУ можуть похвалитися своїми вагомими успіхами, яких досягають чи не з найперших років навчання. А секрет цього успіху простий: хтось лише мріє, а хтось уже навчається на найкращому факультеті галактики та діє!

Катерина Шестак, студентка групи ЖТ-61.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.