Дата публікації:
17 січня 2020
Кількість переглядів:
943
Поділитися:

Викладачі та студенти факультету ІФСК СумДУ продемонстрували високі спортивні результати у змаганнях з бадмінтону. Зимові ігри принесли #найкращому_факультету_галактики одразу кілька перемог.

17 грудня на базі СумДУ відбулися змагання з бадмінтону в залік Спартакіади міста Суми серед ЗВО. За звання найкращих гравців у 2019/20 боролися студенти СумДУ, СумДПУ та СНАУ.

Першість серед дівчат посіли студентки нашого університету Моісеєнко Поліна (ІФСК) та Яскевич Анастасія (ННІ ФЕМ).

– Це була запекла боротьба, – ділиться враженнями від гри Поліна, – проте наша команда впоралася та здобула золото. Першу перемогу серед дівчат ми отримали легко, а от у другій грі було дуже важко. Наші суперниці гарно підготувалися, тому перемогли в першому таймі. Ми вже почали хвилюватися, що посядемо друге місце. Але змогли зібратися та вирватися вперед у наступних двох таймах. Хвилина перемоги – найяскравіша та найемоційніша, бо ми довели, що Сумський державний університет є і буде кращим у такому виді спорту як бадмінтон.

18 грудня команда СумДУ з бадмінтону в складі старшого викладача кафедри іноземних мов Оксани Гладченко та старшого викладача кафедри фізичного виховання і спорту Антоніни Сірик взяла участь у Спартакіаді міста серед викладачів та співробітників ЗВО.

Суперниками наших спортсменів стали команди Сумської міської організації профспілки працівників освіти та СНАУ. 

У запеклій боротьбі команда СумДУ отримала золото.

Новий рік приніс нову перемогу – у Різдвяному міському турнірі з бадмінтону викладач кафедри іноземних мов Оксана Гладченко та студент 4 курсу Медінституту СумДУ Мухаммед Алі посіли перше місце в категорії «В».

Турнір відбувся 3 січня на базі школи №3. Учасниками стали близько 30 спортсменів, 16 із яких змагалися в категорії «В» – професіонали.

– Уже більше 10 років я займаюся бадмінтоном в секції СумДУ для викладачів, студентів та співробітників, – розповідає Оксана Гладченко, – тому перемога не стала несподіванкою. Але завжди радію досягненням, наче вперше.

Факультет ІФСК СумДУ охоче підтримує спортивні захоплення та досягнення своїх студентів та співробітників, адже спорт – це життя.

Катерина Шестак, студентка групи ЖТ-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.