Дата публікації:
15 грудня 2019
Кількість переглядів:
676
Поділитися:

Студентка факультету ІФСК СумДУ Дар’я Бережна (спеціальність «Психологія») отримала академічну стипендію імені М. С. Грушевського.  Призначається вона студентам, які відзначилися в навчальній та науковій роботі.

 За винагородою, закономірно, криється велика праця та надзвичайна старанність, часто – недоспані ночі та майже повна відсутність вільного часу на розваги. Але для четвертокурсниці Дар’ї Бережної таке життя є звичним. Під час розмови дівчина розкрила секрет свого успіху – вона просто отримує задоволення від навчання та роботи.

– Мені подобається спеціальність, на якій навчаюся, всі предмети настільки цікаві й корисні, що неможливо просто сидіти та не відповідати на парах. Завдяки прекрасним викладачам факультету ми можемо дізнатися все, і навіть трішечки більше. Наприклад, нещодавно вивчали техніки гіпнозу, що було дуже захоплююче. Тому старанність із часом стає звичкою.

Стипендію імені М. С. Грушевського дівчина здобула за високі навчальні досягнення. Це не лише високий рейтинговий бал (100 з можливих 100), а й участь у багатьох публічних заходах, наукових конференціях, різноманітних форумах, підготовка наукових повідомлень, громадська діяльність тощо.

– Я не ставила собі за мету отримати таку стипендію, – зізналася Дар’я Бережна. – Для мене вона немов величезний бонус, така собі винагорода за старання. До речі, я досі заінтригована, адже навіть не в’являю розмір її виплати.

Минулого року, до речі, її також номінували, але тоді стати стипендіатом не вдалося. Рік не було витрачено намарне – це був час наполегливої роботи. І очікуване здійснилося.

– Коли дізналася про призначення стипендії, розплакалася від щастя, – щиро зізналася дівчина!

Загалом університет для неї – не лише навчання. Також бере активну участь у суспільному житті вишу. Наразі вона заступник студентського декана факультету ІФСК СумДУ, волонтер Центру міжнародної безпеки НАТО. Університет для неї це ще й друзі, захоплення, хобі, робота й відпочинок. Саме від усього цього вона й отримує велике задоволення.

Нагадаємо – це друге знакове визнання студентів факультету ІФСК СумДУ на державному рівні в цьому навчальному році.

Досягнення Дар’ї Бережної – це ще один факт того, чим пишається #найкращий_факультет_галактики, це ще один приклад того, як тут готують студентів до професійної діяльності та життя загалом.

 Єлизавета Сергієнко, студентка групи ЖТ-82

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.