Дата публікації:
06 грудня 2019
Кількість переглядів:
897
Поділитися:

Представники #найкращого_факультету_галактики здобули призові місця у другому етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Конкурс проходив 5 листопада на базі кафедри журналістики та філології СумДУ. Учасниками цьогоріч стали більш ніж вісімдесят студентів із двадцяти восьми навчальних закладів Сумщини.

Ранок конкурсантів почався із реєстрації у холі головного корпусу. Одразу після цього відбулося урочисте відкриття, де студентів привітала директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова та завідувач кафедри журналістики та філології СумДУ, проф. Олена Ткаченко. Урочисто конверт із завданням відкрила заступник декана з навчально-організаційної роботи факультету ІФСК Олена Медвідь.

У конкурсі брали участь вісім студентів СумДУ. З-поміж них – п’ять представників факультету ІФСК.

Першість серед учасників гуманітарного напрямку навчання виборола студентка 4-го курсу кафедри журналістики та філології Каріна Хачатар’ян. Студентка 2-го курсу цієї ж кафедри Зореслава Шеденко посіла третє місце.

- Конкурс Шевченка став для мене гарною традицією, адже беру в ньому участь щорічно з п’ятого класу. Це можливість спробувати свої вміння та навички у написанні творів різноманітних жанрів. Тема твору досить цікава, думаю, що «муза прийшла», адже написаний твір мене задовольнив. Рада, що університет дає можливість продовжити таку традицію, – ділиться своїми враженнями від конкурсу Зореслава.

- Так склалося, що це вже десятий Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Шевченка, і вже вдесяте я беру в ньому участь. Кожного року очікую цікавих та креативних завдань, завдяки яким мені вдається перевірити свої знання з написання творів та біографії Тараса Шевченка, - коментує участь у конкурсі Каріна.

Факультет ІФСК СумДУ вітає дівчат із заслуженою перемогою та бажає подальшого творчого розвитку та натхнення!

Владислава Кріцька, Карина Панікар, студентки групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.