Дата публікації:
01 грудня 2019
Кількість переглядів:
689
Поділитися:

У четвер, 28 листопада, у Конгрес-центрі Сумського державного університету визначили найкращих студентів Сумської області за підсумками 2019 року. Серед дев’яти номінантів із усіх закладів вищої освіти області двоє навчаються на факультеті ІФСК СумДУ.

Заслужену перемогу за важливі справи здобули студентки найкращого факультету галактики Інна Кравченко – третьокурсниця спеціальності «Соціальна робота» (визнана кращою студенткою-волонтеркою) та Каріна Хачатар’ян – четвертокурсниця спеціальності «Журналістика» (визнана кращою студенткою-медійницею).

Загалом у СумДУ навчається п’ять найкращих студентів Сумщини. Окрім представниць нашого факультету це Ірина Любчак (Медичний інститут, наукова діяльність), Микита Ковалевський (ННІ фінансів, економіки та менеджменту, громадська діяльність), Олександра Бублій (факультет ЕлІТ, вокал).

Щорічний традиційний захід для студентства організували управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, відділ у справах молоді та спорту Сумської міської ради, Сумський міський центр дозвілля молоді Сумської міської ради.

Щороку серед кращих студентів і студенток Сумської області є представники факультету ІФСК СумДУ. Віримо в переможну зорю наших і надалі.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.