Дата публікації:
21 листопада 2019
Кількість переглядів:
698
Поділитися:

Представники факультету ІФСК СумДУ здобули перемогу в номінаціях «Студент-медійник», «Мистецький діяч» та «Спортсмен-аматор» конкурсу «Кращий студент СумДУ – 2019».

Урочиста церемонія нагородження переможців вузівського етапу конкурсу пройшла 19 листопада. Першість у номінації «Студент-медійник» посіла Каріна Хачатар'ян, як кращий «Мистецький діяч» відзначена  Валентина Немеш, а номінація «Спортсмен-аматор» дісталася Катерині Улько. Крім того, подяками були нагороджені й інші номінанти від нашого факультету: Аліна Шинкаренко (навчальна діяльність), Єлизавета Стрельченко (громадська діяльність) та Інна Кравченко (волонтерство). Окрему нагороду від ОСС СумДУ отримала Дар'я Данілова за активну громадську діяльність.

Відзначимо, що Каріна Хачатар'ян представлятиме університет у своїй номінації на міському конкурсі «Кращий студент – 2019», який відбудеться 28 листопада.

Неймовірно пишаємося нашими кращими! Від усього факультету ІФСК СумДУ зичимо їм не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові вершини!

 

Анна Зінченко, асистент кафедри германської філології, заступник декана з виховної роботи

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.