Дата публікації:
21 листопада 2019
Кількість переглядів:
761
Поділитися:

Студенти кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу телевізійних програм «Світ спорту».

Національний олімпійський комітет уже в п’ятнадцяте відзначив найкращі журналістські роботи, які пропагують спорт та ідеї олімпізму. Нагородження відбувалося в Університеті державної фіскальної служби (м. Ірпінь).

Сюжет «Відкриття центру пляжного волейболу СумДУ», який підготували студентка 4-го курсу Каріна Хачатар’ян і магістрант Богдан Черняков, відзначили в номінації «За найкраще висвітлення спортивного життя регіону».

Диплом та пам’ятні подарунки майбутнім медійникам вручив віце-президент НОК України Микола Томенко.

– Для мене цей конкурс став чудовим досвідом і приємними спогадами. Оскільки ми з Богданом представили єдину студентську роботу, цікаво було порівняти її з сюжетами професійних журналістів. Просто під час нагородження обговорювали ролики інших авторів і, безперечно, запозичили чимало нового. Надзвичайно мотивує отримувати нагороду від Миколи Томенка. Це незабутні враження й добрий поштовх для майбутніх напрацювань,  – ділиться Каріна Хачатар’ян.

Усього журі конкурсу оцінювало 52 сюжети та програми від 25 творчих колективів та окремих авторів з 15 регіонів країни. Кращі роботи обирали відомі телевізійники, уславлені олімпійці та фахівці в галузі спорту. Нагорода, отримана представниками факультету ІФСК СумДУ, ще раз продемонструвала високий рівень професійної підготовки та майстерності наших студентів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.