Дата публікації:
15 листопада 2019
Кількість переглядів:
656
Поділитися:

Результатом співпраці двох кафедр факультету ІФСК СумДУ – кафедри психології, політології та соціокультурних технологій та кафедри германської філології – стало поновлення  роботи клубу вивчення англійської мови на базі Центру підтримки сім'ї «Студентський лелека».

Англійська для дітей поєднує ігри, переглядb мультфільмів і цікаві розповіді, адже захоплення та бажання дитини – найкраща мотивація до навчання. При цьому соціальний педагог «Студентського лелеки» забезпечує умови для комфортного спілкування дітей у колі однолітків, таким чином розвиває соціальні навички малечі.

Вивчення мови у доступній та ігровій формі стимулює інтелектуальний розвиток дітей, допомагає гармонійно розвиватися та розширює можливості малят. До того ж невеликі групи навчання – це індивідуальний підхід до кожної дитини та увага до особистих потреб. Така форма роботи завжди цікавила як батьків, так і маленьких відвідувачів «Лелеки».

Окрім практичної користі, творчі заняття з англійської – це відмінний тренажер для мозку, покращення пам’яті, розвитку уваги. Над досягненням такого результату в рамках педагогічної практики активно працюють студенти-перекладачі під керівництвом досвідчених викладачів факультету ІФСК СумДУ.

Починаючи з листопада, заняття для дітей від 6 років проводитимуться щочетверга з 15:00 до 16:00 в аудиторії Ц-118. Заняття безкоштовні.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.