Дата публікації:
15 листопада 2019
Кількість переглядів:
580
Поділитися:

2–3 листопада 2019 р. у Сумському державному університеті відбувся 75-й міжнародний фестиваль арт-терапії Art-Praktik. Один зі співорганізаторів свята психології та мистецтва – кафедра психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ.

Програма фестивалю відповідала вимогам найвибагливіших учасників (а їх зібралося близько 160 осіб): понад 30 майстер-класів та тренінгів від «Дорослі діти – дорослі батьки: як навчитися розуміти один одного» до «Як розкрити себе та заявити світу через письменництво».

Учасники фестивалю долали страхи та вчилися контролювати власне тіло, малювали майбутнє та шукали гармонію, цілеспрямовано рухаючись шляхом особистісного та професійного зростання.

Фестиваль не лише дозволив учасникам набути нових знань та навичок і розкрити власні можливості, але й виявився сходинкою до нових спільних проектів.

Участь студентів-психологів факультету ІФСК СумДУ в майстер-класах та тренінгах стала надзвичайно корисною для формування професійних компетентностей.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.